Szukaj
Tematy
  Załóż konto użytkownika Strona główna  ·  Tematy  ·  Pobieranie Plików  ·  Twoje konto  ·  Napisz Artykuł  ·  Top 10  
Zawartość Strony
· Ośrodek Szarża
· Pensjonat
· Nauka
· Sport
· Szkółka i Sekcja Sportowa
· Rajdy
· Cennik
· Dojazd
· 8 Pułk Ułanów
· Hipoterapia
· Nasze konie
· Stanówka klaczy
· Trochę o nas samych
· Obozy jeździeckie 2010
· Kontakt
· Opłaty i licencje
· Konie z Hiszpanii
· Galeria

Menu
· Strona główna
· Ankiety
· Archiwum artykułów
· Download
· Forum dyskusyjne
· Linki
· Mail do zarządu
· Napisz artykuł
· Statystyki odwiedzin
· Szukaj na stronie
· Tematy
· Top 10
· Twoje konto
· Zarekomenduj nas
· Zawartość

Użytkownicy
Aktualnie jest 61 gość(ci) i 0 użytkownik(ów) online.

Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj

Stadnina Koni "Szarża": Forum dyskusyjne

bolecin.pl :: Zobacz temat - Weterani!!!
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Weterani!!!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum bolecin.pl Strona Główna -> Hyde Park
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
smar
Weteran
Weteran

PostWysłany: Wto 25 Maj, 2010 22:31    Temat postu: Weterani!!! Odpowiedz z cytatem

Jakże dawno mnie tu nie było... Jak dawno nie było mnie w Bolęcinie, w stajni, jak dawno nie dotykałam końskiej sierści, nie jeździłam konno. Jest mi smutno. Jestem teraz smutną zabieganą poważną Marią H. która niesamowicie tęskni za byciem brudnym, zakurzonym, "stajniowym" Smarem. Może kogoś to razi, ze tu bluzgam ekshibicjonizmem, ale nawet nie mam za bardzo komu tego powiedzieć, bo mało mam kontaktu z ludźmi którzy mnie pamiętają gdy byłam dzieckiem, czuję że mi tego brakuje. A w przestrzeń napisać łatwo przynajmniej. Jakże czas szybko płynie, i ani się obejrzałam, a już dwudziestka na karku Crying or Very sad . Wszystko się tak szybko zmienia. Tak ot, zakładam ten temat. Jest tu parę osób które mnie pamiętają/ znają , może jeszcze jakiś "weteran", coś napisze. Np nie wiem co się dzieje u Magdziora. i tak dalej. Tęsknię za Wami ludki, fajnie było razem.
magdzior
Weteran
Weteran

PostWysłany: Sro 26 Maj, 2010 20:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chyba też zaliczam się do tego zacnego grona weteranów, no ale cóż czas szybko leci i nawet nie ma czasu żeby się zatrzymać i spojrzeć w tył - przynajmniej mi go non stop brakuje, tak to ostatnio największy problem żeby doba była chociaż o te kilka godzin dłuższa może byłoby łatwiej:)

My (a przynajmnie ja:) też za tobą tęsknimy Smaruś - zapraszamy! Zawsze możesz przyjechać chocażby na jakieś zawody bo wtedy pewnie najwięcej osób jest w jednym czasie i znowu poczuć te 'klimaty'. Chociaż wszystko się zmienia i już nic nie jest i na pewno nie bedzie tak jak dawniej...

Smar napisał:
Np nie wiem co się dzieje u Magdziora. i tak dalej. Tęsknię za Wami ludki, fajnie było razem.

Skoro już zostałam wywołana:) Magdzior próbuje żyć w tym zabieganym świecie i i próbuje łączyć i wciskać wszystko w tą za krótką dobę aby się jakoś wyrobić (studia, pies, koń, sen...).

A dokłądniej to studiuję sobie tą inżynierie biomedyczną i coraz bardziej mi się to podoba - oj tak:) Robi się to prawda coraz ciężej, coraz więcej przydałoby się robić, a czasu coraz mniej, ale co z tym idzie jest coraz ciekawiej:) Coraz więcej przedmoitów typu bio:) Własnie jestem po wyborze specjalizacji jaką jest inżynieria kliniczna więc będzie jeszce ciekawiej jak dotrwam do kolejnego semestru. Będę się głownie wtedy zajmowała aparaturą medyczną, obrazowaniem w medycynie a także wykorystaniem informatyki w medycynie:)

Z bardziej ciekawych rzeczy to dalej trwam przy Reszce i chyba obu nam to wychodzi jak narazie na dobre, bo już coraz rzadziej Reszka włącza dawniej częsty tryb "ADHD pędzimy do przodu" tak więc az miło jeździć jak są takie postępy, choć ujeżdżenie wciąż jest naszym najsłąbszym punktem:) Nie wiem co by tu jeszcze napisaćSmile Właśnie zastanawiam się jak pogodzić konferencję inzynieri biomedycznej, na którą idzie mała grupka z naszego kierunku w tym ja jutro i w piątek z przyjazdem do Reszki. Bo plan jest rozpisany do póżnego wieczora no ale bede kombinowac i wykombinuje jak zdazyc:)

Nic mi innego nie przychodzi do głowy jesli jeszcze cos chcesz wiedziec to pytaj i oczywiscie pisz co u ciebie:) bo ja tez jestem ciekawa;)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Zwierzatko
Weteran
Weteran

PostWysłany: Nie 30 Maj, 2010 21:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tempus fugit, Maryniaczku ...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email Numer GG
smar
Weteran
Weteran

PostWysłany: Pon 31 Maj, 2010 15:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To prawda... ale..a zresztą.
smar
Weteran
Weteran

PostWysłany: Wto 01 Cze, 2010 22:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oooo jak miło sie dowiedzieć co u Ciebie słychać Very Happy cieszę się że odpisałaś Magdziorku:) u mnie wszystko zmierza ku temu aby dowiedzieć się na jakie studia ostatecznie trafię. Aktualnie chodzę na poliszkołę na kurs rysunku, poza tym nadrabiam zaległości w l=książkach których nie miałam czasu czytać...matura za mną, za miesiąc wyniki, zobaczymy jak to będzie dalej...
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum bolecin.pl Strona Główna -> Hyde Park Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: