Szukaj
Tematy
  Załóż konto użytkownika Strona główna  ·  Tematy  ·  Pobieranie Plików  ·  Twoje konto  ·  Napisz Artykuł  ·  Top 10  
Zawartość Strony
· Ośrodek Szarża
· Pensjonat
· Nauka
· Sport
· Szkółka i Sekcja Sportowa
· Rajdy
· Cennik
· Dojazd
· 8 Pułk Ułanów
· Hipoterapia
· Nasze konie
· Stanówka klaczy
· Trochę o nas samych
· Obozy jeździeckie 2010
· Kontakt
· Opłaty i licencje
· Konie z Hiszpanii
· Galeria

Menu
· Strona główna
· Ankiety
· Archiwum artykułów
· Download
· Forum dyskusyjne
· Linki
· Mail do zarządu
· Napisz artykuł
· Statystyki odwiedzin
· Szukaj na stronie
· Tematy
· Top 10
· Twoje konto
· Zarekomenduj nas
· Zawartość

Użytkownicy
Aktualnie jest 57 gość(ci) i 0 użytkownik(ów) online.

Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować za darmo klikając tutaj

Stadnina Koni "Szarża": Forum dyskusyjne

bolecin.pl :: Zobacz temat - Zawwody?
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Zawwody?
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum bolecin.pl Strona Główna -> Szarża Bolęcin
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Co sądzisz o ET?
Nudni
0%
 0%  [ 0 ]
Normalni
10%
 10%  [ 1 ]
Obijający się
10%
 10%  [ 1 ]
Zwariowani
10%
 10%  [ 1 ]
Trąbka
70%
 70%  [ 7 ]
Wszystkich Głosów : 10

Autor Wiadomość
ET
Nowicjusz
Nowicjusz

PostWysłany: Pią 26 Lut, 2010 13:02    Temat postu: Zawwody? Odpowiedz z cytatem

Kiedy pierwsze zawody w 2010 się odbędą? Może czas na zmiany i nowych członków ET (czyt. iti). Każdy z poprzednich twierdzi że to już koniec ET. Kto chętny? Twisted Evil
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Krowiczka
Gaduła
Gaduła

PostWysłany: Pią 26 Lut, 2010 17:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

(chciałoby się powiedzieć: )O tym dowiecie się już w następnym odcinku Wink .

Ale do rzeczy. Wiec witam po długiej przerwie, tu Krowa, z tych krów.
Szanowny ET, Ty już wkręcasz od dawna taka rozkminę, że to koniec. Mam tylko nadzieję, że zanim stanie się ona ciałem trochę minie. Czy nie?
A z tego co się orientuję to pierwsze zawody są 20-21.03.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email Numer GG
Pypia
Nowicjusz
Nowicjusz

PostWysłany: Pią 26 Lut, 2010 18:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jestem tu nowy, więc ośmielę się zapytać kto to są E.T.? ;D Poza tym chyba sie zestarzałem... Zapomniałem kodu dostępu do mojego starego konta Very Happy Ja też ogłaszam koniec E.T. Tyle, że może nie teraz, bo mam okropny deficyt budżetowy, potrzebuję sie wyrwać z domu i... W sumie nie powiem, bo się wstydzę ;D
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ET
Nowicjusz
Nowicjusz

PostWysłany: Nie 28 Lut, 2010 20:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kto to są ET? popatrz na ankiete, ona Ci powie wszystko o nich. A co do twojego budzetu, to jesli chcesz polepszyc swoja sytuacje to musisz sie przestac obijac. bo ten jeden glos na 'obijajacy sie' to przez Ciebie Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Krowiczka
Gaduła
Gaduła

PostWysłany: Pią 05 Mar, 2010 18:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przeca wszystko się kiedyś kończy. Ogłaszanie kiedyś-końca jest lekko bezsensowe moim zdaniem Wink. Dziś jest dziś.
Swoją drogą, świetny-świetny temat i ankieta, punkt dla autora Smile
No to jak, będą ET na najbliższych zawodach? :>
Powrót do góry
ET
Nowicjusz
Nowicjusz

PostWysłany: Nie 07 Mar, 2010 12:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ba że!! prawda jest taka że ET jako takie zwariowane, jedyne i niepowtarzalne najprawdopodobniej już nie istnieje. Tak jak Krowa (kimkolwiek jest) napisała, coś się kończy, coś się zaczyna... Teraz też będzie ET tylko w innej formie-być może w lepszej... Co do tematu-jest ten temat, wymyśliłem go, ankietę również, ale tak naprawdę czym by był ten temat bez odpowiadających, bez ET, bez Bolęcina, stołówki, P.Mikołaja, P.Masi, bez Ani, P.Babci, Piafika... To im się należy ten punkt. DZIŠKUJŠ!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Pypia
Nowicjusz
Nowicjusz

PostWysłany: Pon 08 Mar, 2010 8:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Stołówka? A czym by była stołówka bez p. Halinki, p.Jurka, Moniki i Mateusza? Smile A p. Oleg? Kiedyś-koniec juz chyba nastapił, bo w sumie nawet dla mnie skład ekipy jest zagadką ;D Może E.T. nie będzie takie samo, ale kręgosłup E.T. chyba na razie zostanie ten sam Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ET
Nowicjusz
Nowicjusz

PostWysłany: Pon 08 Mar, 2010 20:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

my tu gadu gadu... a gdzie reszta? nie możemy się ograniczać tylko do ET, PYPIA'i i Krowiczki.... Bolęcin jest specyficznym miejscem, ale znam stamtąd dużo więcej osób niż trójka w/w. Może to nie jest normalne co piszemy? Może ET są dziwni, a reszta świata normalna, a nie na odwrót, tak jak miałem nadzieję że jest... Prosimy o udzielanie się, bo czujemy sie wyalienowani...
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ET
Nowicjusz
Nowicjusz

PostWysłany: Pon 08 Mar, 2010 20:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

w sumie fajny trójkąt.... Very Happy Ale mimo wszystko prosimy Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora
SEPET
Szef
Szef

PostWysłany: Wto 09 Mar, 2010 10:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ET są nieodłącznym elementem klimatu zawodów w Bolęcinie i chyba jedynym tego rodzaju zespołem, który tak identyfikuje się z tą robotą i miejscem. Dlatego gadanie o końcu ET jest dla mnie niedorzeczne, co najwyżej czas na rekrutację nowych osób (co zresztą cały czas jakoś było czynione) i może siłą rzeczy nieco mniejszą aktywność tych, których życie wkręciło w inne tryby. Ale - kochani ET - dla mnie jesteście SUPER i bez Was nie wyobrażam sobie zawodów w Bolęcinie. Nie ze względów technicznych, ale ze względu na atmosferę i wzajemne zrozumienie. Legendy o bolęcińskiej ET krąża w światku końskim, jeśli takie autorytety jak p. Wojtek M. mówi o Was z uznaniem to chyba o czymś świadczy.
Przestańcie więc marudzić i do roboty (....) !
Smile
wodecki
Nowicjusz
Nowicjusz

PostWysłany: Wto 09 Mar, 2010 11:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam Very Happy
jako Wodecki-znawca muzyki proponuję nową playlistę na zawody, tutaj link do pierwszego kawałka:
http://www.youtube.com/watch?v=muHf10rVkZU
wysłuchajcie do końca i proszę o komentarze Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ET
Nowicjusz
Nowicjusz

PostWysłany: Wto 09 Mar, 2010 11:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tego.... to kiedy zawody? A co do propozycji p.Wodeckiego, to myślę że może to być zamiast rundy honorowej...
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ET
Nowicjusz
Nowicjusz

PostWysłany: Wto 09 Mar, 2010 11:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

myślę że oprócz tego że puszczamy muzykę, można zacząć tańczyć... Tutaj są kroki do rundy honorowej.
http://www.youtube.com/watch?v=DUewnhbR2Kg&feature=related
Jak ktoś się nie nauczy.... to pała
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Krowiczka
Gaduła
Gaduła

PostWysłany: Wto 09 Mar, 2010 19:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

(A jak pała to dżinsy?)

O! Witamy Andrzeja! Very Happy
Tego, co chciałam powiedzieć... Popieram Sepeta! .
Myślę, że to co otacza ET (specyfika miejsca i ludzi - jak wymienialiście - stołówka, Szefostwo... ja bym dołożyła jeszcze np. gazika, komisję sędziowską <scena jak z losowania totolotka - kilka osób się kłania> anomalia pogodowe, stajnię no i rzecz jasna ETchatkę) to tylko przyrządy artysty, które tę Ekipę wykształciły. A ludzie należący do niej są materiałem, klockiem drewna chciałoby się powiedzieć. Ale jakim? Że w połączeniu z talentem kreatora/ów i środowiska zewnętrznego uzyskaliśmy dzieło słynne poza granicami Bolęcina.
Wzajemnie na siebie działamy. Inspiracje do działań, zachowania czy sposób myślenia nie są stricte indywidualne. To, że ET jest takie a nie inne zawdzięcza KJ Szarży, a ta jest specyficzna m.in dzięki ET. Może przyczynia się do tego efekt motyla, może trzecia zasada dynamiki Newtona... może po prostu ludzi obcowanie?
No i Pypio - skoro kiedyś-koniec już był, a jeszcze byli ET to znaczy że nie ma co się go obawiać. I jak to skład ET jest dla Ciebie zagadką? Nie wierzę ^^
Powrót do góry
ET
Nowicjusz
Nowicjusz

PostWysłany: Wto 09 Mar, 2010 20:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Krowiczko!
W tym co napisałaś jest jakiś sens, ale i tym samym ukryta prawda o prawdziwym dziele artysty jakim jest ET. Powracając do 'konca'...czym by był wiadomy twór, gdyby był skończony? Powiem krótko... Dzieło nigdy nie jest skończone,... skończeni są tylko idioci! ET!!! Nie zróbmy z siebie idiotów!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum bolecin.pl Strona Główna -> Szarża Bolęcin Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Skocz do: