| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
SEPET Szef

|
Wysłany: Nie 24 Sty, 2010 23:45 Temat postu: Forum znów dogorywa... zmieńmy to! |
|
|
Od dłuższego czasu nasze forum zupełnie zdechło. Szkoda, bo było drugą, prócz w miarę regularnie dodawanych aktualizacji bieżących nowości, oznaką toczącego się w naszym Klubie życia i wzajemnej więzi. Teraz wszyscy wyżywają się na różnych portalach społecznościowych typu Facebook, Nasza Klasa czy inne wynalazki w rodzaju Fotka.pl itd
Chciałbym, by wszyscy którym zależy na tym, co dzieje się w Klubie podjęli się reanimacji forum. Wiele ostatnio się zmieniło i wiele się działo. Może warto o tym napisać, podzielić się, albo pomarudzić
Pozdrawiam i czekam na Waszą reakcję. _________________ Mikołaj Rey |
|
| Powrót do góry |
|
 |
el_djazairek Weteran

|
Wysłany: Pon 25 Sty, 2010 14:23 Temat postu: |
|
|
troche z innej paki. . .
uważam, że co jak co ale my kont na fotka.pl nie mamy  _________________ Życie jest po to żeby się śmiać, łapać chwilę i czerpać z niego całą radość jaką ze sobą niesie! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
SEPET Szef

|
Wysłany: Pon 25 Sty, 2010 15:47 Temat postu: |
|
|
No dobra, to była taka kontra wywoławcza Ale po prawdzie jest troche tak jak piszę, i trochę tak jak napisałaś w innym wątku.
BTW: można dodawać zdjęcia (wystarczy wkleić link z Imageshack lub innego serwera, zupełnie tak samo jak na innych forach), można wstawiać ankiety w zaczętych przez siebie tematach.
Poza tym to forum jest Klubowi potrzebne, im bardziej żyje, tym Klub jest równiez bardziej atrakcyjnym miejscem dla ludzi chcących go poznać w świecie rzeczywistym (czyli jak się to tera mówi - w realu)  _________________ Mikołaj Rey |
|
| Powrót do góry |
|
 |
el_djazairek Weteran

|
Wysłany: Pon 25 Sty, 2010 18:15 Temat postu: |
|
|
no taaaa. w realu to stajnia o niebo, a nawet o dwa nieba prosperuje lepiej niż to forum
zdjęcia że dodawać można, to wiem. ale tutaj to trudniejsze.
jaka jest przyczyna braku wpisów Szarżowiczów-nie wiem. bo każdy z nas wchodzi na gg, na nk itd, brakuje mu dodatkowych 2minut na forum? nie wiem. ja osobiście ten czas mam, zaglądam, sama próbowałam kiedys pobudzić Wszystkich do rozmów. no i wyszło, że prowadzę monolog. no cóż. tak to już jest.
LUDZIE DO ROBOTY!  _________________ Życie jest po to żeby się śmiać, łapać chwilę i czerpać z niego całą radość jaką ze sobą niesie! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alex Nowicjusz

|
Wysłany: Pon 25 Sty, 2010 23:38 Temat postu: |
|
|
ale jak tak raz na jakiś czas ktoś zaglądnie i coś napisze to już nie będzie monologów tylko rozmowy
ja zaglądam codziennie. ale nie mam co się udzielać bo jestem nowa  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
el_djazairek Weteran

|
Wysłany: Wto 26 Sty, 2010 9:43 Temat postu: |
|
|
to możesz się przedstawić. bo ja osobiście nie mam zielonego pojęcia kim jesteś  _________________ Życie jest po to żeby się śmiać, łapać chwilę i czerpać z niego całą radość jaką ze sobą niesie! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alex Nowicjusz

|
Wysłany: Wto 26 Sty, 2010 14:51 Temat postu: |
|
|
masz, masz tylko nie kojarzysz
to coś co udaje, że umie jeździć na koniu, ale mu nie wychodzi.
coś co polubiło Fuśkę i z uporem maniaka stara się z tym koniem dogadać
to coś to ja  _________________ Z wiarą w następny zakręt drogi, co znów okaże się nie ten... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alex Nowicjusz

|
Wysłany: Wto 26 Sty, 2010 14:51 Temat postu: |
|
|
masz, masz
to coś co udaje, że umie jeździć na koniu, ale mu nie wychodzi.
coś co polubiło Fuśkę i z uporem maniaka stara się z tym koniem dogadać
to coś to ja  _________________ Z wiarą w następny zakręt drogi, co znów okaże się nie ten... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
el_djazairek Weteran

|
Wysłany: Wto 26 Sty, 2010 15:56 Temat postu: |
|
|
Witam Cię Olu  _________________ Życie jest po to żeby się śmiać, łapać chwilę i czerpać z niego całą radość jaką ze sobą niesie! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
magdzior Weteran

|
Wysłany: Wto 26 Sty, 2010 19:45 Temat postu: |
|
|
No własnie, ja również jestem za bo bez przesady, ale nawet w ostatnich moich nieco zapracowanych dniach znajduję czas by wejść na stronę Szarży, wiec nie wierzę, że inni nie.
Jeśli miałabym się zastanowić czemu forum nam ucichło jest brak nowych uzytkowników to raz, a dwa to brak nowych tematów. Zauważcie, że póki były jakieś nowe sporo osób pisało, ale w końcu w naszym zamkniętym gronie się wyczerpały, więc jak macie jakieś pomysły, informacje to zakładajcie tematy, piszcie a na pewno się rozkręci:) Ja co prawda nie mam nowych zdjęć, które bym mogła wstawić dla pobudzenia forum, ale jakby komuś się nudziło i chciał sobie pooglądac prezentację nt. Hipoterapii to mogę pokazać, co ostatnio robiłam na zaliczenie;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alex Nowicjusz

|
Wysłany: Sro 27 Sty, 2010 16:49 Temat postu: |
|
|
magdzir ja jestem zainteresowana tą twoją prezentacją
już od ponad roku prowadzę jako wolontariusz hipo i teraz tylko muszę zrobić uprawnienia ogólnie temat mnie bardzo interesuje. _________________ Z wiarą w następny zakręt drogi, co znów okaże się nie ten... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
magdzior Weteran

|
Wysłany: Sro 27 Sty, 2010 17:39 Temat postu: |
|
|
| Nie wiem czy znajdziesz tam coś nowego, bo pewnie to wszystko już wiesz, ale dla zabicia czasu zapraszam do obejrzenia --> http://chomikuj.pl/MagDen/HIPOTERAPIA.ppt (mam nadzieję, że dobry link dałam i uda Ci się ściągnąć). Tak jak mówię nic odkrywczego tam nie ma, mam do tego jeszcze referat, ale na 10 min mówienia nic więcej nie dało się tam wcisnąć, a i tak chyba przekroczyłam ten czas:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alex Nowicjusz

|
Wysłany: Sro 27 Sty, 2010 18:08 Temat postu: |
|
|
no fakt nic odkrywczego dla mnie, ale swoją drogą to dobry materiał szkoleniowy zrobiłaś  _________________ Z wiarą w następny zakręt drogi, co znów okaże się nie ten... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Niki Weteran

|
Wysłany: Sob 06 Lut, 2010 11:03 Temat postu: |
|
|
Mnie frapują dwie sprawy:
1. Jak ma na imię synek Polaco i Plamki?
2. Na kiedy ma termin Wistra? Widziałam ją ostatnio na pastwisku i wygląda jak chodząca beczka  _________________ <div>Dla Hucuła nie ma życia jak na Połoninie...</div><br> |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaseton Weteran

|
Wysłany: Nie 07 Lut, 2010 9:27 Temat postu: |
|
|
jeśli chodzi o syna Polaco i Plamki, to z tego co wiem i słyszałam - nazywa się Picadero.
co do Wistry - nie mam pojęcia  _________________ "Kto zna działanie przyrody, ten żyje z nią w zgodzie..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|